Obuke

poslovna-administracija

Osnove poslovne administracije

Obuku vodi iskusni predavač sa dugogodišnjim iskustvom na pozicijama rukovodioca kancelarije. Nastava je 100% praktična. Nove veštine i tehnike vođenja administracije koje uspešno savladate u toku jednomesečne obuke moći ćete odmah da primenjujete u praksi. >>

napredne vestine HR menadzera

Napredne veštine HR menadžera

Obuka je zamišljena kao kreativna HR radionica u kojoj polaznici aktivno učestvuju u kreiranju najvažnijih poslovnih aktivnosti u sektoru ljudskih resursa. Nužno je osnovno znanje iz ove oblasti. Poslovne veštine i alate koje budete stekli moći ćete odmah da primenjujete u praksi. >>

obukaveštine vođenja treninga

Veštine kreiranja i vođenja obuka

Obrađujemo praktične tehnike pomoću kojih ćete naučiti da kreirate i realizujete poslovne seminare, obuke i radionice na različite teme. Pored toga, naučićete kako da na najbolji način pripremite prezentaciju i predstavite svoju profesionalnu ideju. Namenjena je svima onima koji žele da se bave prezentovanjem i prenošenjem znanja drugima. >>

facebook oglašavanje osnove

[USKORO] Osnove Facebook oglašavanja

Naučite kako da postavljate i vodite kampanje na najvećoj društvenoj mreži na svetu. Kroz praktičan rad, polaznici će biti u prilici da nauče kako se otvara oglašivački nalog, nauče koje vrste oglasa postoje, kako da ispravno definišu ciljnu grupu i vide uspešne primere postojećih kampanja.

napredna-obuka-ofis-menadzeri-poslovni-sekretari

Napredna obuka za ofis menadžere i poslovne sekretare

Dodatno proširite svoja znanja najnovijim administrativnim veštinama, naučite kako da efikasno upravljate vremenom i stresom. Postanite profesionalac bez kojeg ne može da se zamisli ni jedna uspešna firma. >>

osnovi finansija za msp

Osnove finansija za preduzetnike i MSP

Svakom vlasniku preduzetničke radnje, mikro i malog preduzeća potrebno je osnovno znanje vođenja finansija. Kako napraviti biznis plan, pratiti prihode i rashode, kada se usuditi i podići kredit, kako proceniti finansijsku sposobnost, šta čini finansijski izveštaj. Nastava je interaktivna, 100% iskustvena.>>

osnove knjigovodstva

[USKORO] Osnove knjigovodstva

100% praktična obuka za preduzetnike koji sami vode knjigovodstvo, kao i za sve koji žele da se profesionalno bave knjigovodstvom. U toku mesec dana steći ćete osnovna praktična znanja, od registracije firme pa do vođenja poslovnih knjiga. Predavač je vlasnik knjigovodstvene agencije, sa dugogodišnjim mentorskim iskustvom.

obuka za hr saradnike

Obuka za HR saradnike

Osnovna HR obuka obuhvata sve aktivnosti i odgovornosti saradnika u ljudskim resursima, od sistematizacije radnih mesta, regrutacije i selekcije, do motivacije i razvoja zaposlenih.

Nastava je interaktivna i iskustvena, maksimalno se prilagođava potrebama polaznika. >>

podrška preduzetništvu

Podrška preduzetnicima – od otvaranja do promocije firme

Ova obuka je namenjena kao podrška poslovanju preduzetnika – podeljena je u četiri celine koje se bave administrativnim, finansijskim i marketinškim segmentom kao i konceptom razvoja poslovanja.  Predavači su ljudi sa velikim operativnim iskustvom (10+ godina) u različitim oblastima poslovanja. >>

knjigovodstvo - napredni kurs

[USKORO] Knjigovodstvo – napredni kurs

Dodatno proširite svoja znanja iz knjigovodstva. Predavač je vlasnik knjigovodstvene agencije sa dugogodišnjim mentorskim iskustvom. Obavezno je osnovno predznanje iz knjigovodstva.Nastava je 100% praktična, sve naučeno ćete moći odmah da primenjujete u praksi.

Pogledajte kalendar aktuelnih obuka

DATUMNAZIV OBUKE I LOKACIJA
02.09. - 03.09.Osnove poslovne administracije, Beograd, dvodnevni trening
16.09. - 17.09.Obuka za HR saradnike, Beograd, dvodnevni seminar
23.09. - 24.09.[NOVO] Veštine kreiranja i vođenja obuka, Beograd, dvodnevni trening
30.09. - 01.10.Obuka za HR saradnike, Niš, dvodnevni seminar
14.10. - 15.10.Napredne HR veštine, Beograd, dvodnevni trening

Osnovni cilj naših poslovnih obuka i internih-kompanijskih treninga je da osposobi polaznike da efikasno i samostalno obavljaju radne zadatke i uspešno rukovode radnim procesima.

Ukoliko želite da steknete dodatna poslovna znanja, praktične alate i poslovne veštine i adekvatno poslovno iskustvo koje će vam pomoći da još bolje radite svoj posao, ili, ukoliko ste nezaposleni, da postanete konkurentni na tržištu rada i lakše se zaposlite u nekoj „dobroj“ firmi, mi imamo rešenje za vas.

KVALITET USLUGA: Moja obuka d.o.o. vam garantuje kvalitetne, proverene trening programe i efikasan mentorski rad sa našim iskusnim predavačima, poslovno znanje i  iskustvo, profesionalnost, strast i posvećenost u radu i izuzetne trening uslove.

Sve obuke organizujemo u našim savremeno opremljenim trening salama, u malim grupama do maksimum deset polaznika.

Postoji mogućnost i individualnog, mentorskog rada sa stručnim konsultantima, koji na osnovu analize nivoa znanja polaznika, obuku maksimalno prilagođavaju konkretnim potrebama

METODE RADA: Polaznici dolaze do sopstvenih rešenja već u toku samih obuka i razvijaju svoj lični pristup izvršavanja radnih zadataka uz pomoć Iskustvenih, praktičnih vežbi, kroz igranje uloga, korišćenjem brainstorming-a, interaktivnom razmenom ideja i radom na konkretnim primerima iz prakse.

TRAJANJE OBUKA: Obuke traju mesec dana, dva puta nedeljno u popodnevnim i večernjim satima, u trajanju od po 2 ili 3 školska časa, uz mogućnost direktne konsultacije sa predavačem putem mejla u toku celog trajanja obuke.

Na zahtev polaznika, obuke se mogu organizovati i kao celodnevni dvodnevni i trodnevni otvoreni treninzi za pojedince, i zatvoreni kompanijski treninzi.

Kome su obuke namenjene:

Svim pojedincima koji žele da se dodatno razvijaju, da steknu nova poslovna znanja, alate i veštine, i to:

  • osobama bez radnog iskustva, diplomcima i studentima i svima kojima nedostaje adekvatna poslovna praksa,
  • osobama kojima je potrebna prekvalifikacija, nezaposlenima koji traže novi posao,
  • osobama koje žele da dodatno unaprede svoje poslovno znanje.

Preduzetnicima i vlasnicima malih i srednjih preduzeća i njihovim zaposlenima:

  • individualne, mentorske obuke za preduzetnike i vlasnike firmi,
  • interne-kompanijske treninge za zaposlene iz oblasti menadžmenta, poslovne administracije, ljudskih resursa, savremenog marketinga i finansija.

Sve obuke planiramo i realizujemo na osnovu detaljne analize poslovanja. Zajednički sa klijentom preciziramo planove, ciljeve i metode sprovođenja edukacije i evaluacije polaznika, u skladu sa specifičnim potrebama i postojećim resursima.