Moja obuka d.o.o. pruža praktične, interaktivne obuke i konsalting usluge koje prate savremeno poslovanje i razvoj u oblasti ljudskih resursa, poslovne administracije i organizacionog upravljanja.
Naš tim čine iskusni, profesionalni konsultanti koji imaju zajednički cilj – da klijentima nesebično prenose svoje dugogodišnje poslovno znanje i iskustvo. Aktivno pratimo promene i razvoj tržišta, primenjujemo nove tehnologije i međunarodne standarde kvaliteta. Uvažavamo svakog pojedinca i/ili organizaciju i njihovu različitost, i maksimalno se prilagođavamo potrebama naših polaznika. Naši konsultanti sa znanjima iz različitih oblasti poslovanja nude klijentima rešenja kako da razviju poslovne procese, poboljšaju organizacionu strukturu, povećaju uspešnost poslovanja i konkurentnost na domaćem i inostranom tržištu.

Reci mi i ja ću zaboraviti. Poduči me i ja ću se setiti. Uključi me u rad i ja ću naučiti.

Benžamin Frenklin

NAŠE VREDNOSTI

su znanje i kreativnost, odgovornost, posvećenost i predanost u radu. Naši polaznici dobijaju potpuno personalizovani pristup.

NAŠA VIZIJA

je da stvorimo uslove za uspešan profesionalan razvoj pojedinaca, i u isto vreme postavimo i sistemske temelje za širenje preduzetničkog potencijala.

NAŠ CILJ

je da postanemo regionalni centar za lični razvoj pojedinaca i razvoj preduzetništva i mikro,  malih i srednjih preduzeća.

NAŠA MISIJA

je da doprinesemo napretku i poslovnom razvoju pojedinaca i mikro i malih i srednjih preduzeća.

NAŠ TIM

Zorica Marinović

Zorica Marinović

HR konsultant

Zorica Marinović, direktor kompanije MojaObuka i konsultant iz oblasti ljudskih resursa i poslovne administracije. Značajno radno iskustvo u ovim oblastima, od izvršnih do rukovodećih pozicija, sticala je u uspešnim domaćim i stranim kompanija.

Poseduje “Advanced Certificate in Coaching Skills” Koučing centra, prvi međunarodno priznat sertifikat priznat od strane ISCP (International Society for Coaching Psychology), jedne od vodećih profesionalnih asocijacija za razvoj koučing profesije.

Akreditovana je od strane Nacionalne akademije za javnu upravu za realizatora – predavača programa stručnog usavršavanja zaposlenih u javnoj upravi.

Diplomirani filolog po obrazovanju, stručni prevodilac za italijanski jezik. NLP Business Practitioner. 

Đorđe Jančić

Đorđe Jančić

Digital marketing strategist

Vlasnik agencije Holistic Web Marketing, konsultant iz oblasti strateške primene internet marketinga.  Redovni predavač na Internet Academy i Business Academy u Beogradu.

Više od decenije uspešno sarađuje sa brojnim kompanijama u kreiranju strategije njihovog online nastupa uključujući optimizaciju sajtova za pretraživače, vođenje kampanja kontekstualnog oglašavanja kao i nastup na društvenim medijima uz poseban fokus na data science i naprednoj analitici.

Diplomirani menadžer za odnose sa javnošću; predavač i učesnik na brojnim konferencijama i stručnim skupovima.

Marina Dimić

Marina Dimić

Finansijski konsultant

Finansijski direktor dve privatne firme, pokretač i rukovodilac centra za razvoj zaposlenih.

Četrnaestogodišnje poslovno iskustvo sticala u sektorima finansija, bankarstva i osiguranja. Od 2014. godine bavi se razvojem zaposlenih; organizuje i realizuje interne obuke u kompaniji u kojoj je zaposlena.

Diplomirani ekonomista po obrazovanju. Komunikativna, efikasna, uvek spremna za nove izazove i dalji razvoj.

Tijana Papić

Tijana Papić

Konsultant za obuku i razvoj

Diplomirani psiholog, više od 10 godina radi u Domu učenika SŽŠ u Beogradu, gde vodi i koordinira rad sa učesnicima u vaspitnom procesu i uključena je u organizaciju i realizaciju razvojnih obuka za unapređenje vaspitnog rada.

Koautor je i realizator akreditovanog seminara: Obuka za realizaciju obrazovnih i vaspitnih sadržaja na interaktivan način.

Visoko je stručna u proceni ličnosti i u individualnom, mentorskom radu. Motivisana, pouzdana i odgovorna. Raduje se izazovima, promenama, i ličnom i profesionalnom razvoju.

Vladimir Arnautović

Vladimir Arnautović

Business konsultant / Osnivač i direktor Tender5.net

Veliko iskustvo iz offline sfere poslovanja (projektant, tehnolog u automobilskoj industriji) preneo je u online svet. Zagovornik konstantnog učenja i usavršavanja kao osnova za lični i poslovni napredak svakog pojedinca. Učesnik brojnih seminara, držao predavanja na temu pokretanje sopstvenog biznisa i lean startup metodologija na Internet Academy, Regionalnoj agenciji za razvoj i evropske integracije…

Aktivno se bavi pružanjem konsultantskih usluga iz domena: osnivanje kompanije, lean startup metodologija, business development (razvoj poslovanja i unapređenje poslovnog modela), biznisa plan, obezbeđivanje finansijskih sredstava i kontakti sa investicionim fondovima.

Brankica Ristić

Brankica Ristić

Psiholog

Brankica Ristić ima višegodišnje iskustvo u dizajniranju obuka u javnom, nevladinom i profitnom sektoru i u realizaciji kvantitativnih i kvalitativnih istraživanja. Specijalizovala se za obuke iz oblasti asertivne komunikacije, upravljanja stresom, nenasilnog rešavanja konflikata i drugih tema koje su važne za osnaživanje ličnih potencijala zaposlenih i unapređenje organizacione klime. Na svom redovnom poslu bavi se savetodavnim radom sa adolescentima, a kao konsultantkinja radi sa organizacijama i pojedincima. Akreditovana je od strane MDULS-a za realizaciju stručnog usavršavanja zaposlenih u lokalnoj samoupravi u okviru devetnaest oblasti.

Završila je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu, četvorogodišnju edukaciju iz psihoterapije (REBT/CBT), kao i druge edukacije iz koučinga i različitih psihoterapijskih modaliteta.

Dr Danka Milojković

Dr Danka Milojković

Konsultant za strateški menadžment, upravljanje projektima i internacionalizaciju poslovanja

Direktor Kuće klastera i tvorac najveće poslovne kolaboracione platforme na Balkanu i Crnom Moru „BBS ClusNet“. Urednik časopisa „INFOCLUSTER“. Autor i menadžer Balkansko Crnomorske konferencije „Dani klastera“. Član Borda direktora Instituta za konkurentnost, inovativnost i klastere „Global TCI Network“ u Barseloni.

Trener, kouč i mentor za inovativnost i konkurentnost MSP u saradnji sa EAR, TAM/BAS, ECCP, ESCA, ENTRANSE, LEDIB, FODEMO, FAO/UN, UNIDO. Konsultant međunarodnih konsalting kompanija.

Doktor ekonomskih nauka o primeni metoda za efikasnije menadžersko odlučivanje i upravljanje poslovnim projektima.

Marija Miražić

Marija Miražić

Konsultant u oblasti HR administracije i knjigovodstva

Predavač i mentor sa desetogodišnjim poslovnim iskustvom i znanjem iz oblasti finansija, knjigovodstva, administracije i upravljanja ljudskim resursima.  Odlikuje je izuzetna posvećenost u radu sa klijentima, analitičnost i lakoća pronalaženja efikasnih poslovnih rešenja. Od početka svoje profesionalne karijere stalno se stručno usavršava i redovno pohađa i edukacije „mekih“ poslovnih veština kao što su poslovna komunikacija, napredne veštine pregovaranja i vođenja obuka. Trenutno u proceduri dobijanja licence ovlašćenog računovođe u Savezu računovođa i revizora Srbije.

Diplomirani ekonomista. Član Mense Srbije. Ponosna majka troje dece.

Sibina Golubović

Sibina Golubović

Konsultant za menadžment i upravljanje projektima

Više od petnaest godina iskustva u nevladinom sektoru sektoru i predstavništvima međunarodnih organizacija u Srbiji na poslovima upravljanja projektima, pre svega u oblasti podrške razvoju medija i civilnog društva na razvoju projektnih ideja, pripremi projektnih aplikacija, praćenju budžeta i implementacije aktivnosti, izveštavanju i evaluaciji. Radila na projektima Američke razvojne agencije i Delegacije Evropske unije u Srbiji, kao i humanitarnim, projektima iz oblasti socijalne zaštite, rodne ravnopravnosti i ekonomskog razvoja. Poseduje dugogodišnje iskustvo na poslovima opšteg menadžmenta ljudskih i organizacionih resursa, poslovnog planiranja, izgradnje kapaciteta, i fundraising-a.

Po obrazovanju profesor engleskog jezika i književnosti i stručni prevodilac. Završila NLP Business Practitioner.

Aktuelne obuke


facebook oglašavanje osnove[USKORO] Facebook oglašavanje – osnove
osnove knjigovodstva[USKORO] Osnove knjigovodstva

strategijsko upravljanje i vodjenje finansija[USKORO] Strategijsko upravljanje i vođenje finansija

knjigovodstvo - napredni kurs[USKORO] Knjigovodstvo – napredni kurs