Iskustva klijenata

 

Želimo da podelimo s Vama neke od uspešnih priča naših klijenata, sa kojima je razgovarala Jovana Grujić, naša mlada novinarka i kopirajterka, na temu karijere, poslovnog uspeha i ličnog razvoja. Ponosni smo na njih i sigurni da im tek predstoje veliki poslovni uspesi.

Uspešne priče – Dragana Carević

Budite uporni u onome što volite i želite da radite, a ako vam zatreba pomoć na putu ka ostvarenju profesionalnog sna, kompanija “Moja obuka” će Vam pomoći da ga ostvarite!”

Uspešne priče – Ana Sionov

Ana Sionov HR Associate, Badin Soft d.o.o.  1. Šta je potrebno za uspeh u Srbiji sa trenutnim stanjem na tržištu rada? Smatram da je jako važno da mladi shvate koliko je bitan rad na sebi. To je, po meni, najbitniji faktor uspeha. Pored formalnog obrazovanja, podjednako je važno i neformalno. Konstantno učenje, ulaganje u sebe i preuzimanje inicijative je nešto što će se svakako isplatiti u jednom trenutku i što će vas izdvojiti iz gomile. 2. Kako primenjujete stečeno znanje? Radom u IT-u stečeno znanje na obukama koje sprovodi ,,Moja Obuka” primenjujem...

Uspešne priče – Magdalena i Radovan Nešić

Magdalena i Radovan NešićVlasnici, Fitomarket Lajkovac 1. Šta je potrebno za uspeh u Srbiji sa trenutnim stanjem na tržištu rada?Mladi i svi ostali koji pokrenu sopstveni posao moraju da budu spremni na veliki rad bez garancije da će uspeti da održe biznis, konstantno da uče i da se usavršavaju (ko nije spreman da uči bolje je da ne pokreće nikakav posao), u početku na rad subotom i nedeljom, praznikom, rad mnogo duži od 8h dnevno, učenje poslovnih veština koje se ne uče u školi (prvenstveno veštine kao što su prodaja, upravljanje finansijama i porezima,...

Uspešne priče – Jelena Ilić

Jelena IlićHR Manager, Younify d.o.o. 1. Šta je potrebno za uspeh u Srbiji sa trenutnim stanjem na tržištu rada?Potrebna je neiscrpna energija i proaktivnost, koja proizilazi iz ljubavi prema ovom poslu, empatija i entuzijazam u radu sa ljudima, kao i strast prema stalnom učenju, usavršavanju i razvijanju novih veština.Što se tiče oblasti HR-a, da bi neko započeo karijeru neophodno je pre svega adekvatno visoko obrazovanje , kao prvi preduslov. Međutim budući da je ova oblast relativno nova na tržištu rada, uslovno govoreći, nedovoljno je obrađena na...

Uspešne priče – Srđan Ćalasan

Srđan Ćalasan Referent uvoza, Keramika Kanjiža  1. Šta je potrebno za uspeh u Srbiji sa trenutnim stanjem na tržištu rada? Recept za uspeh u Srbiji ne razlikuje se od uspeha bilo gde u svetu. Današnji trendovi zahtevaju kompetencije - sposobnost da posao koji radite, izvršavate na najbolji mogući način. Za to je potrebno da ceo život radite na sebi, nezavisno od profesije. Poslodavci će se takmičiti da pridobiju kompetentne osobe. 2. Na koji način su Vam pomogle naše mentorske obuke? Poznavajući obrasce ljudskih odnosa koje smo vežbali na obukama, mnogo mi...

U nastavku se nalaze neka od iskustava naših polaznika sa obuka koje smo držali u prethodnom periodu. Svako mišljenje i pozitivan komentar nam znače i dodatno potvrđuju naš pristup poslu.

Online obuka za HR saradnike, Niš, avgust 2020.

Preporučila bih obuku zbog divnog iskustva koje sam imala. Zorica, predavač je jako posvećena i puna teorijskog znanja koje upotpunjuje mnogobrojnim praktičnim primerima. Ujedno je i dobar motivator i prenosi dobru i radnu energiju na svoje polaznike kursa. Pored domaćih zadataka koji su tu kako bi se znanje obnovilo i praktično primenilo, nastoji da i naša dosadašnja iskustva osvesti i iskoristi za primere HR profesije, kako bismo sve još bolje shvatili. Veliko hvala.

Hristina Mitić

Online obuka HR administracije, Beograd, avgust 2020.

Prе svеgа žеlim dа istаknеm dа infоrmаciје kоје sаm dоbilа nа оvој оbuci mоgu dа sе kоristе i u prоfеsiоnаlnоm i u svаkоdnеvnоm živоtu. Оbukа sе оdlikuје vеlikim prаktičnim blоkоm štо је izuzеtnо vаžnо zа prоcеs učеnjа. Таkоđе, rаciоnаlnо iskоmbinоvаne tеоriја i prаksa čine оdličаn оsnоv zа uvоd u pоsао HR аdministrаtоrа. Žеlim dа sе zаhvаlim prеdаvаču Маriјi Мirаžić nа kvаlitаtivnо оrgаnizоvаnоm prоcеsu učеnjа, visоkоm prоfеsiоnаlizmu, rаzumеvаnju i strplјеnju, žеlјi dа prеnеsе svоје bоgаtо iskustvо nа mеnе kао svоg pоlаznikа, nа priјаtеlјskоm i nеtriviјаlnоm pristupu. Маriја pоsеduје vеlikа znаnjа iz tеоriје, i štо је јоš vаžniје, prаktičnа znаnjа iz oblasti lјudskih rеsursа.

Biljana Dabić

Kreiranje i dizajn obuka – trening trenera, Beograd, jul 2020.

Iskreno preporučujem obuku svim budućim trenerima i voditeljima obuka. Voditeljka je obuhvatila sve planirane teme, vodila računa o mojim prethodno stečenim znanjima i iskustvu i podsticala sticanja novih; aktivno je komunicirala i davala povratne informacije o mojim rezultatima rada na obuci pokazavši dobro poznavanje oblasti na koju se program odnosi..

Katarina Dunjić Mandić

Online obuka za HR saradnike, Beograd, jun 2020.

Od ove obuke dobila sam mnogo više nego što sam očekivala. Osim samog programa koji je odlično osmišljen, sažet, razumljiv i koristan za primenu u praksu, dobila sam pregršt informacija u vezi funkcionisanja firmi uopšte, o pravilima poslovanja i odnosa među ljudima u poslovnom svetu, o pravilima poslovne komunikacije, o Zakonu o radu itd. Posvećenost samog predavača je bila na visokom nivou. Zorica je vrlo prijatna i motivisana da prenese svoje znanje.

Maja Dimitrijević

Online Napredna obuka poslovne administracije, Novi Sad, maj 2020.

Obuku bih preporučila osobama koje već rade u administraciji i žele da prošire znanja i veštine na naprednije zadatke u okviru poslovne administracije. Lično mi je izuzetno puno značilo da ono što sam naučila kroz iskustvo u administraciji dopunim konkretnim procedurama.

Livija Nemet

Online obuka za HR saradnike, Podgorica, maj 2020.

Preporučila bih Zoricu jer je posvećena, trudi se da prenese svoje znanje, fleksibilna je po pitanju vremena održavanja predavanja i profesionalac je u svom poslu.

Jelena Seratlić

Online obuka poslovne administracije, Beograd, april 2020.

Zadovoljna sam konceptom i sadržajem obuke. Nije samo teorija u pitanju, već ima dosta primera iz ličnog iskustva predavača. Dosta kvalitetnog propratnog materijala, koji se može koristiti i u budućem radu. Predavač Zorica Marinović je veoma profesionalna i posvećena radu, uvek raspoložena da podeli i prenese ogromno znanje i iskustvo koje ima.

Sanja Stojnić

Online obuka Osnove finansija za preduzetnike, Sremska Kamenica, mart 2020.

Sve najbolje pohvale za Marinu, toliko strpljenja, entuzijazma i posvećenosti svakoj jedinici koju smo obrađivali, da je sve na mnogo višem nivou nego što sam očekivao. Takođe kurs maksimalno prilagođava Vašoj trenutnoj situaciji i obogaćuje ga iskustvima ne samo iz teorijskog dela nego i iz bogatog praktičnog! Hvala joj puno!

Teodor Češljarov

Osnovna obuka za HR saradnike, Beograd, mart 2020.

Svakako bih svima preporučila svakodnevno usavršavanje i rad na sebi, što, sigurna sam, svaka obuka u centru “Moja obuka” omogućava uz divnog predavača, Zoricu. Pohađala sam obuku za HR saradnika, a Zorica je bila izuzetna i trudila se da mi skrene pažnju i na neke stvari koje nisu tako usko vezane za posao saradnika u ljudskim resursima.

Aleksandra Živanović

Online obuka za HR saradnike, Zrenjanin, Kruševac, Aranđelovac, Niš, februar/mart 2020.

Svakako bih preporučila obuku i istakla da je Zorica kao predavač neko ko je fleksibilan i da već stuktuiranu obuku prilagodi potrebama pojedinca, tako da stečeno znanje može da primeni u praksi, a u skladu sa svojim potrebama. Nesebično deli svoja znanja, tako da se na obuci dobije i više nego što je planom i programom obuke definisano.

Milica Milkić

Korisna obuka za svakog ko želi da se stekne dodatna znanja iz oblasti ljudskih resursa. Predavači sa velikim radnim iskustvom.

Tatjana Igrutinović

Obuka mi je vrlo pomogla da se bolje upoznam sa samim radom saradnika u ljudskim resursima, i sa segmentima same procedure registracije, selekcije zaposlenih, ocenjivanja učinka i motivacije, sa kom se u dosadašnjem radu nisam susretala. Takođe je i doprinela da uvedem novostečena znanja u svoj trenutni posao. Zorica Marinović je svojim maksimalnim zalaganjem kroz mentorski rad najbliže moguće dočarala sam rad ljudskih resursa i proceduru, sa praktičnim primerima i savetima. Svojim stavom i zalaganjima tokom naše obuke mi je dosta pomogla da se približim materiji, tako da time javila i moja želja za daljim usavršavanje. Sve preporuke za obuku i predavača.

Tanja Jovanović

Moja želja je da promenim posao, i volela bih da nađem posao u oblasti HR. Na internetu sam našla Moju Obuku, malo sam istraživala i rešila da ih kontaktiram. Već sam prvi kontakt je bio obećavajući, Zorica je edukator u pravom smislu te reči. Sve što me je zanimalo odgovorila mi je. Lako smo se dogovarale, i čim se ukazala prilika ja sam rešila da počnem kurs za HR saradnika.
Obuka mi se zaista svidela, puno korisnih stvari sam saznala čak i van programa. Sviđa mi se što se obuka prilagođava individui, u skladu sa potrebama i interesovanjima. Zorica je pre svega mentor od koga može dosta da se nauči i koji vam stoji na raspolaganju za sva pitanja, nedoumice.

Ivana Magda

Obuka za HR saradnike, Beograd, februar 2020.

Veoma pozitivni utisci, sve je odlično organizovano, logično, sa puno primera iz prakse. Same celine su veoma sistematično organizovane i jasne za praćenje.

Jelena Momirović

Napredna obuka poslovne administracije, Novi Sad, januar 2020.

Program obuke je odlično koncipiran, veoma prilagodljiv  profilu, načinu i tempu rada kandidata.  Obuka u potpunosti obuhvata sva neophodna saznanja iz oblasti poslovne administracije.  Predavač je veoma stručna, posvećena, profesionalna i  nadasve prijatna osoba.  Ono što ovu obuku čini izuzetnom jeste što predavač daje realne odnosno iskustvene primere, što nesebično deli veoma korisne informacije  iz ove oblasti (pa i šire!) i što kandidate motiviše i ohrabruje na njihovom putu ka profesionalnom usavršavanju 😊

Dunja Sekulić

Online obuka HR administracije, Tuzla, septembar 2019.

Ako neko sumnja da je online obuka manje dobra od one uživo, mislim da se uveliko zamajava barem kad je u pitanju obuka kod predavača Zorice Marinović. Samo riječi hvale imam za kompletan paket obuke, od stručnosti i  iskustva samog predavača, do posvećenosti materiji, čak kad su u pitanju i prekogranični sistemi i zakoni u poslovanju. Gospođa Zorica se zaista potrudila da istraži sve kako bi mi obezbjedila i sa mnom podijelila sistem poslovanja u HR-u u RBiH. Dobila sam zaista i više od očekivanog.

Aida Havalić

Online obuka poslovne administracije, Subotica, septembar 2019.

Sa velikim zadovoljstvom bih preporučio ovu obuku kao i predavača Zoricu Marinović. Ovakav vid obuke je veoma praktičan i zadovoljavajući, a upravo sam to i tražio. Moja Obuka mi je pružila nešto specijalno što drugi kursevi  jednostavno ne pružaju. Pored praktičnih zadataka Vaš mentor će vam davati i praktične savete prilikom apliciranja za neku firmu. Definitivno ću se vratiti i nastaviti sa drugim kursevima!

Vladimir Krstić

Veštine kreiranja i vođenja obuka, Beograd, avgust 2019.

Predavač je stručan, izuzetno posvećen, prenosi znanje i izuzetno mentorski odnos ima prema polaznicima. Obuka i predavač za svaku preporuku.

Sanja Radenković

Online obuka za HR saradnike, Beograd, avgust 2019.

Zorica Marinović je izuzetan predavač. Maksimalno posvećena. Izuzetan koncept obuke.

Zorica Vuković

Osnovna obuka za HR saradnike, Beograd, jul 2019.

Veoma sam zadovoljna kvalitetom obuke. Naučila sam mnogo praktičnih i zanimljivih stvari o upravljanju ljudskim resursima. Obuka je doprinela da iz drugačije perspektive posmatram svoj trenutni posao i da budem otvorenija po pitanju novih poslovnih prilika i izazova. Zorica je predavač koji motiviše, podstiče samopouzdanje polaznika i na razumljiv i jednostavan način prenosi znanje.

Suzana Rančić

Online obuka HR administracije, jul 2019.

Zadovoljan sam u svakom pogledu sa obukom. Preko literature, predavača, Marije Miražić, kao i međuljudskog odnosa i pažnje posvećene studentu.

Miloš Perović

Online Napredne veštine HR menadžera, Niš, jun 2019.

Veoma korisna obuka, nije samo teorija, već ima dosta primera iz ličnog iskustva predavača što je po meni odlično (kombinacija teorijskog i praktičnog iskustva).

Srđan Ilić

Osnovna obuka za HR saradnike, Beograd, april 2019.

Obuka je bila sadržajna, usvojio sam dosta znanja, osvežio sam neka stara, dobili smo propratni materijal, grupa je bila super, predavač je stručna, savesna, vrlo prijatna osoba i ovo iskustvo mi je bez sumnje koristilo.

Negoslav Čovićić

Obuka je bila odlična. Atmosfera je bila opuštena i grupa je bila super. Mnogo primera i zadataka su učinili sve zanimljivijim i korisnijim.

Marijana Krstić

Online obuka HR administracije, Niš, april 2019.

Ova obuka približila mi je i pokazala poslove i zadatke koji se odnose na administrativnu i papirološku stranu bavljenja ljudskim resursima. Iako se pre nikada nisam susretala sa obračunima primanja, prijavama/odjavama zaposlenih, popunjavanjem prijavnih obrazaca, Marija je na iscrpan način uspela da mi objasni osnovne i bitne stvari iz ovog dela  i pripremi me za samostalno obavljanje administrativnih zadataka.  Marija je divan predavač, trudi se maksimalno da prenese znanje, objasni i podeli iskustva.

Teodora Stanojković

Obuka za HR administratore, Beograd, mart 2019.

Što se same obuke tiče veoma sam zadovoljna, atmosfera je prijatna, dosta novih i korisnih saveta sam čula, pogotovo bih izdvojila obračun zarada koji nam je objašnjen u celosti. Marija, predavač je izuzetno prijatna  i strpljiva, puna znanja  i zaista sve pohvale u vezi nje. Sve pohvale za “MOJU OBUKU” i nastavite kao do sada.  Ukoliko moje radno mesto bude zahtevalo još znanja znam gde ga mogu naći.

Ivana Petković

Opposite Fashion d.o.o.

Online obuka za HR saradnike, Podgorica, februar 2019. 

Obuka je praktična sa teorijskim utemeljenjem i veoma korisna svim zainteresovanim kandidatima za oblast HR.
Predavač, g-đa Zorica Marinović je veoma posvećena, znavena i otvorena za svaki vid interakcije. Posjeduje veliko iskustvom iz oblasti HR koje je nesebično podijelila sa mnom kao kandidatom. Takođe, sve skripte i materijali su veoma kvalitetno urađeni i mogu koristiti u radu.

Miomirka Lučić Rakonjac

Online obuka HR administracije, Bor, februar 2019.

Obuka je bila interesantnija i korisnija nego što sam očekivala. Nisam mislila da će znanje moći u toj meri  da se prenese preko skajpa. Ali je bilo dosta primera, zahteva koji se koriste, evidencija, obračuna itd… Dobila sam odgovore od predavača na sva pitanja koja sam imala. Nadam se da ću to znanje koristiti na nekom budućem poslu, a ako ne bude prilike za to,  barem ću znati da proverim da li je ugovor u redu, da li je plata dobro obračunata da ne budem oštećena, i  da ne dođem u situaciju da potpišem nešto što ne razumem ili što je na moju štetu.

Marijana Krstić

Online osnovna i napredna HR obuka, Novi Sad, januar 2019.

Iako sam imala prethodno znanje i iskustvo (radila sam kadrovske i administrativne poslove) znanje stečeno ovom obukom mi je puno pomoglo u nekim segmentima sa kojima se nisam ranije susretala. Sama mentorica, Marija Miražić, je bila predusretljiva i puna razumevanja za sva moja pitanja i delove koji mi nisu odmah bili jasni. Preporučujem ih svakom polazniku.

S obzirom da sam veoma zadovoljna pruženim znanjem u skorije vreme ću verovatno izabrati još neku ponudu iz velikog izbora obuka vašeg centra ali trenutno još nisam odlučila šta tačno.

Ankica Popov

Online osnovna i napredna HR obuka, Novi Sad, januar 2019.

Zaposlena sam u Službi Skupštine APV, individualnu obuku sam slušala putem skajpa dva meseca, i kao polaznik o obuci mogu da kažem da je prevazišla moja očekivanja. Upoznata sam sa temama koje su mi korisne u radu u ljudskim resursima i koje ću svakako moći da primenim radi bolje organizacije i rada u Službi.
O predavaču Zorici Marinović mogu da kažem da je savesna, odgovorna, inspirativna, komunikativna, veoma razumljiva te da na zanimljiv način, koji drži pažnju slušaoca, prenosi znanje na polaznika.
Kao neko ko je slušao obuku mogu da izrazim svoje zadovoljstvo i želju da sarađujem sa imenovanom i u nekom budućem vremenu, u vezi nekih drugih tema koje će mi biti potrebne za rad. Pored toga Zoricu Marinović ću predložiti i ostalim kolegama i saradnicima kao veoma stručnog i profesionalnog predavača.

Danijela Čavić Trivanović

Služba skupštine AP Vojvodine

<   1/2   >

Kontaktirajte nas

MojaObuka d.o.o.

Bulevar Peka Dapčevića 25
11010 Beograd, Srbija
Vidi na mapi

+381 11 397 0062
+381 64 642 0608
office@mojaobuka.rs