Iskustva klijenata

 

Online HR obuka, Niš, decembar 2018.

Veoma sam zadovoljna ovom obukom kao i načinom sprovođenja njenog programa. Predavanja su sadržajna, jasna i zanimljiva. Zorica Marinović je odličan predavač i motivator. Sigurna sam da će mi znanje i iskustvo stečeno na ovim predavanjima puno koristiti u mom daljem profesionalnom, ali i ličnom razvoju.

Teodora Stanojković

Osnove poslovne administracije, Beograd, septembar 2018.

Zorica je odličan predavač, veoma pozitivna i strpljiva osoba. Razrešila je sve nedoumice koje sam imala i pomogla da podignem svoj posao na viši nivo, a samim tim i poslovanje firme.

Aleksandra Rakić Kovačević

Office Manager, Optima Apps Bgd

Online obuka za HR saradnike, septembar 2018.

Izuzetna posvećenost predavača, odgovor na svako pitanje, tačnost i prijatnost, svakako koristan materijal u obuci, odlična obuka za HR saradnike.

Milica Ristić

Obuka za HR saradnike, Beograd, septembar 2018.

Vrlo iscrpna obuka, veoma praktična i primenljiva. Zorica je prava riznica znanja.

Dragana Carević

Obuka za HR administratore, Beograd, septembar 2018.

Marija je veoma motivisana da prenese znanje, vrlo je stručna u ovoj oblasti, obuka je detaljna i obuhvata različite celine.

Natalija Panić

Obuka je vrlo korisna, predavač posvećen polaznicima i može se steći dobro znanje koje se kasnije primenjuje u poslovanju.

Ivana Stašić

Osnove poslovne administracije, Beograd, jul 2018.

Obuka je svestrana i u potpunosti upoznaje polaznika sa radom u administrativnoj oblasti. Koriste se primeri iz prakse i svakodnevnog života, koji su svima bliski i ubrzavaju proces shvatanja samog posla.
Predavač je posvećen i prilagođava se polazniku, daje primere pogodne za oblast koja je ključna za polaznika i stvara prijatnu i prijateljsku atmosferu u kojoj je zadovoljstvo učiti.
Sve pohvale za Zoricu, jako je profesionalna, a pored toga i veoma draga. Bilo mi je zadovoljstvo da učim od nje! U budućnosti bih volela da završim i naprednu obuku za office menadžera.

Milijada Svetozarević

Obuka za HR saradnike, Beograd, jul 2018.

Za sve one koji žele da postanu konkurentniji kandidati za HR poslove; kojima nedostaje širina ili motivacija, kome je dosadilo da se bavi jedno te istim poslovima i aplicira uvek na iste pozicije. Predavač svojim iskustvom, harizmom, entuzijazmom i talentom za prenošenje znanja čini da svaka oblast ljudskih resursa postane zanimljiva i vredna daljeg istraživanja.

Vanja Miajlović

Praktični plus iskustveni segment HR-a. Već sam preporučio prijatelju.

Boris Mihailović

Napredne veštine HR menadžera, Beograd, maj 2018.

Obuka je odlična, interaktivna i zanimljiva.

Biljana Jakovljević Milovanović

HR Trainer, MTE MEI TA EUROPE INDUSTRIES

Izuzetno profesionalni predavači, prijatna atmosfera i profesionalizam na visokom nivou.

Ivana Dražetić

Executive & HR Assistant to CEO, EMBROKER

Predavači imaju visokoprofesionalan pristup i pozitivnu energiju. Obuku karakterišu i odlične interaktivne vežbe a stečeno znanje je u potpunosti primenljivo u praksi. Sve preporuke za obuke koje pruža „Moja obuka“.

Olivera Marić

Profesionalna i korisna obuka. Preporučio bih ovu obuku svim osobama koji imaju saradnju sa ljudima na poslu.

Srđan Ćalasan

Napredna mentorska obuka poslovne administracije, april 2018.

Stručna, elokventna, smirena, razumije nedostatke znanja i teži da što bolje savladate materiju. Ugodni dijalozi, obostrana želja za sticanjem znanja.

Miloš Jotanović

Menadžer prodaje, LOFT Home Design

Osnovna obuka za HR saradnike, Beograd, april 2018.

Obuka je vrlo korisna za polaznike koji prvi put ulaze u oblast HR-a, da dobiju prve smernice u vezi sa osnovnim radnim dužnostima na početnoj poziciji. S obzirom na to da već neko vreme radim na tom polju, u nek oblasti sam već bila upućena, a negde sam nadogradila znanje.

Mina Mihajlović

GM&HR Assistant, Servier

Zorica je iskusan profesionalac koji vedro pristupa svim temama i kroz primere objašnjava polaznicima teoretske principe

Milena Pridraški

HR Administrator, MPG Plus d.o.o.

Online obuka za HR saradnike, april 2018.

Bilo je divno sarađivati sa Zoricom. Poseduje puno znanja koje sa lakoćom prenosi, što je odlika pravih predavača. Vrlo lako smo se uklapale oko termina i to mi je bilo jako bitno, zbog posla. Sve preporuke!

Jelena Radić

Online obuka za HR saradnike, februar 2018.

Prezadovoljan sam kursom. Preporučujem svima koji žele da se bave ljudskim resursima. Predavač je profesionalan i fokusiran da vam što bolje objasni tematiku. Sve pohvale!

Srđan Ćalasan

Online obuka poslovne administracije, februar 2018.

Obuka izvršena na vrlo profesionalnom nivou, fleksibilnost, pouzdanost, izražene sposobnosti u prenošenju znanja gospođe Zorice. Iskrena preporuka od EKLIX D.O.O.

Darko Komesarović

Menadžer prodaje, Eklix d.o.o.

Napredne veštine HR menadžera, Beograd, januar 2018.

Odlična energija, posvećenost polaznicima, saradnja i pomoć u konkretnim situacijama, iskustvena obuka.

Marina Gašević

Business development assistant, Sky Express

Profesionalan pristup, stečena znanja koja se mogu praktično primeniti. Radna ali prijatna atmosfera, velika posvećenost predavača.

Ana Kočović Hadžiefendić

Osnove finansija za preduzetnike i MSP, Beograd, decembar 2017.

Fantastičan prilaz učesnicima obuke. Pažljivo slušanje problema i stručna pomoć. Izuzetno iskustvo. Prilika za razgovor sa vrlo stručnim ljudima – ženama! ?

Magdalena Ranković

Vlasnica, Fitomarket Lajkovac

Odlični predavači, sa puno praktičnog znanja i iskustva, vrlo posvećeni, i spremni da pomognu polazniku. Iskustvo tokom obuke je neprocenjivo.

Radovan Nešić

Osnove poslovne administracije, Beograd, novembar 2017.

Vrlo korisna obuka, potkrepljena primerima iz prakse, uz vežbanje sa izvršavanjem praktičnih zadataka. Prijatna atmosfera. Korisne informacije. Zanimljiv i slikovit prikaz.

Ivana Nedić

Osnovna obuka za HR saradnike, Beograd, oktobar 2017.

Profesionalizam na visokom novu, dostupnost i dobijete informacije i primere iz realnih situacija.

Jelena Đokić

Obuka odiše lepom i i prijatnom atmosferom. Kroz primere se najbolje uči kako savladati osnove za rad u HR, a primera je bilo raznovrsnih. Predavač je sjajan i komunikacija na najvišem nivou.

Marija Pantović

Obuka je odlična za one koji žele da se bave ljudskim resursima, kao važan korak koji će vas približiti praktičnim pitanjima i problemima u ovoj oblasti i samim tim kao priprema za rad u istoj. Zorica je sjajan predavač i profesionalac, predana onome što radi i maksimalno posvećena polaznicima. Nesebično deli svoja znanja i iskustva, prilagođavajući se potrebama polaznika. Stoga bih svakome ko želi više da nauči o ljudskim resursima preporučila ovu obuku.

Slađana Ćurčić

Veštine kreiranja i vođenja obuka, Beograd, septembar 2017.

Obuka „Veštine kreiranja i vođenja obuka“ je jedan od najbolje koncipiranih i izvedenih seminara kojima sam imala prilike da prisustvujem. Voditeljke seminara na veoma razumljiv način prezentuju temu, sa uvažavanjem različitih potreba i stepena iskustva polaznika. Iskreno bih preporučila ovu obuku kako potpunim početnicima, tako i onima koji već imaju iskustva u ovoj oblasti.

Simonida Zorić Jančić

Holistički praktičar, Kreativistika

Hvala Vam za divno prezentovanje, prenošenje znanja i iskustva koja će nam koristiti u budućnosti. Od momenta kada sam ušla u prostoriju sam se osećala prijatno i kako je vreme odmicalo, osećaj je rastao. Hvala za sve!

Nataša Miljković

Osnovna obuka za HR saradnike , Beograd, maj/jun 2017.

Izvanredan predavač, ali pre svega čovek, tj. žena u pravom i najlepšem smislu reči održala je zaista korisnu, važnu i produktivnu obuku. Iskreno verujem da će mi koristiti u praksi i svim srcem bih preporučila drugima!

Tatjana Zeljak

Intracom Telecom D.O.O.

Obuka je veoma korisna za ljude sa stečenim predznanjem na osnovnim i master studijama, kako bi teorijsko znanje dopunili bogatim primerima iz prakse i jasnije sagledali u čemu se sve sastoji rad u HR oblasti.

Bojana Ranitović Petrović

Obuka je ispunila očekivanja. Smatram da svaka osoba koja radi ili želi da gradi karijeru u ljudskim resursima može imati koristi od ove obuke. Spoj praktičnih i teorijskih znanja stečenih na ovoj obuci predstavlja kvalitetnu platformu za dalji rad u ovoj oblasti.

Tijana Krušković

Veoma interaktivna obuka. Predavač je sjajan, vrlo profesionalan i veoma nesebično deli svoje iskustvo i znanje sa polaznicima, odgovara na sva pitanja vrlo precizno, u veoma prijatnoj atmosferi.

Adriana Spirito

Oduševljena sam energijom I iskrenom željom da se svi svoji kapaciteti I znanja stave u službu polaznika. Posvećeno, jasno, stručno I nesebično deljenje sopstvenog znanja.

Ivana Milosavljević

Precizno, jasno, sjajan način da se steknu nova znanja, iskustva, poznanstva. Nauči nova oblast. Jako sam zadovoljna što sam imala tu mogućnost da radim sa sjajnim mentorom I da upoznam sjajne ljude.

Maja Stanković

Puno primera iz prakse i realnosti koji su nesebično i uz izvanrednu energiju podeljeni.

Raduna Kovačević

Sjajna obuka, sa dosta konkretnih praktičnih primera sa jedne strane, i neophodne teorije sa druge strane.  U potpunosti sam stekla tu neku inicijalnu ideju o tome šta me čeka u poslu HR-a, kao i na koji način da izađem na kraj sa nekim poslovnim situacijama.

Marija Milovanović

Napredne veštine HR menadžera , Niš, maj 2017.

Obuka je odlično osmišljena, postoji nit koja povezuje sve segmente u logičku celinu. Ima dovoljno praktičnih vežbi koje omogućavaju da se objašnjeni koncepti primene na licu mesta, uz mentorstvo predavača .

Milena Manić

HR Officer, Ingsoftware d.o.o.

Veoma korisna obuka i široko primenjiva, sa povezivanjem teorije i prakse, puno praktičnih primera (i od strane predavača, i od strane polaznika), prilika za uvežbavanje naučenog kroz razna vežbanja i zadatke. Interaktivno, dinamično i srdačno.

Milica Nikolić

U prijatnoj radnoj atmosferi uz stručne i vrlo prijatne predavače možete steći puno znanja i vrlo važne informacije na temu HR menadžmenta.

Ana Filipović

Obuka je odlično osmišljena, interesantna i pruža znanje koje sam očekivala da ću steći.

Milica Filipović

Osnovna obuka za HR saradnike , Niš, maj 2017.

Rado bih preporučila ovu obuku svima, kao osobama bez iskustva, tako I onima koji već rade u ljudskim resursima. Zorica je bila divna, odličan predavač. Podelila je sa nama svoje iskustvo inavela dosta primera iz prakse, što će nam svakako biti jako korisno u daljem radu.

Emilija Ranković

Bilo je divno družiti se sa Vama. Obuka mi je značila da utvrdim postojeće znanje, da naučim nešto novo a i da probudim neke stvari kod sebe za koje nisam ni bila svesna da postoje!

Ivana Nešić

Preporučila bih svima koji su zainteresovani za oblast upravljanja ljudskim resursima.

Gordana Sekulić

Osnove & napredna obuka poslovne administracije , Beograd, maj 2017.

Predavač na veoma dobar način prenosi znanjei svoja iskustva, I sve se može primeniti u daljem poslu.

Jelena Petrović

Predavač je dobro pripremenljen, sa velikim iskustvom, sitematičan, motivisan i poseduje sposobnost da prenese znanje.

Ivana Todorović

Sjajan predavač koji se prilagođava svakom polazniku shodno njegovom iskustvu i znanjem. Sve preporuke!

Maja Stanković

Osnovna obuka za HR saradnike , Beograd, mart/april 2017.

Preporučio bih ovu obuku svima koji žele da unaprede sebe, steknu primenljiva znanja iz oblasti ljudskih resursa na inovativan, zanimljiv i lako usvojiv način, uz prijatnu radnu atmosferu i dinamična predavanja.

Luka Živković

Svakome bih preporučila obuku za HR saradnike, jer smatram da predavač ima jako veliko iskustvo i može da omogući polazniku da se bolje upozna sa ovom oblašću, takođe atmosfera je prijatna, otvorena komunikacija na profesionalnom, ali pristupačnom nivou. Veoma mi se svidela celokupna obuka, pripremljen materijal je odličan i smatram da će mi i dalje koristiti. Moj predlog je da bi u budućnosti moglo da se na predavanju realizuje više vežbi u kojima bi učestvovao predavač, jer smatram da se od Zorice može dosta naučiti. Jako su mi značili primeri i simulacije koje je ona vodila.

Ivana Marković

Svima sa Filozofskog fakulteta je ova obuka značila zato što nas je približila svetu rada, i konkretnim poslovima koje radi osoba zaposlena u HR sektoru, tako da bih je preporučio svakome kome fale znanja iz ove oblasti.

Igor Medić

Sama obuka je lepo osmišljena, prepliću se teorija, primeri iz prakse i vežbe neophodne za sticanje uvida kako je to u stvarnosti. Zorica je pre svega stručna, kako u svojoj oblasti, tako i u načinu prezentovanja, jako pozitivna i komunikativna tako da je samu obuku učinila zanimljivijom i jednostavnom za praćenje.

Marina Milanović

Rekla bih da je izuzetno prijatna atmosfera na kursu, jako lepo odrađena prezentacija i skripta, predavač deli dosta iskustava iz svog života i rada sa nama i osećam se dosta sigurnije i informisanije o radu u ljudskim resursima nakon ove obuke. Mislim da će mi dosta koristiti u traženju posla i daljem radu.

Jovana Letić

Zorica je veoma posvećena radu sa polaznicima, spremna je da radi i duže od predviđenog i obuku zasniva pre svega na svom praktičnom znanju. Smatram da bi obuka koristila najviše onima koji se do sada nisu susretali sa ljudskim resursima.

Mirko Jevtić

Odlična obuka za sticanje elementarnih znanja iz oblasti HR-a. Predavač je maksimalno posvećen polaznicima i stvaranju prijatne atmosfere. Kurs je apsolutno za svaku preporuku!

Jovana Trajković

Osnovna obuka za HR saradnike , Niš, mart 2017.

Preporučila bih da zainteresovani prođu ovu obuku za saradnike u ljudskim resursima, jer je sadržajna, informativna, objedinjuje teoriju i praksu, pruža priliku za uvežbavanje i rešavanje različitih problem-situacija, obezbeđuje radni materijal koji ostaje polazniku i omogućava mu da sve vreme aktivno prati umesto da bude usredsređen na beleženje…

Milica Nikolić

Konkretno, koncizno, primenjivo, suštinski.

Danica Ranđelović

Preporučila bih ovu obuku svojim prijateljima kao vrlo korisnu. Predavač posjeduje veliko iskustvo, jasno prenosi svoje znanje, srdačna je, spremna odgovoriti na postavljena pitanja i daje sugestije i usmjerava polaznike.

Jelena Marković

Vlasnica, Libar uspeha

Predavač ima mnogo praktičnog iskustva. Stvari objašnjava na primeren način nekome ko je početnik u sferi HR-a. Obuka je dobra osnova za dalje usavršavnje u HR-u i eventualni rad.

Bojana Dimitrijević

Obuka je veoma dobra i trebalo bi da je posete svi koji su zainteresovani za rad u sektoru ljudskih resursa.

Maja Trajković

Grammer System d.o.o. Aleksinac

Obuka je korisna kako za one koji ne rade u HR sektoru, tako iza one koji su već u njemu jer stiču nova saznanja iz ove oblasti.

Slavoljub Mihajlović

Grammer System d.o.o. Aleksinac

Ova obuka daje osnove koje HR saradnik (budući) treba da ima, ali samo kao predznanje koje može da mu pomogne i ubrza dalju edukaciju. Lično sam uživala u obuci I radnoj atmosferi! Zainteresovana sam za sledeći nivo obuke kako bih teoriju mogla da pretvorim u praksu.

Ana Filipović

Napredna HR radionica , Niš, feburar 2017.

Detaljno i pažljivo organizovana iskustvena radionica, sprovedena u dobrom duhu i atmosferi, na prefesionalan način i uz iskrenu želju da se znanja i veštine prenesu na polaznike za njihovo dobro i budući poslovni uspeh.

Goran Bundić

Nakon osnovne obuke, sa ovom naprednom HR radionicom zaokružili smo jednu celinu i proširili znanja koja smo stekli pre dva meseca. Dobili smo odgovore na sva pitanja koja smo imali o oblasti HR menadžmenta.

Maja Marković

Obuka je sažetak dugogodišnjeg iskustva radioničara pretočena u dva dana organizovanih predavanja i radioničarskog rada.

Milica Milijić

Osnovna obuka poslovne administracije | Beograd, decembar 2016.

Zorica je veoma profesionalna i stručna, na ovoj obuci sam stekla dosta znanja i veština, korisnih saveta koje mogu da primenim na svom sadašnjem poslu, i u budućnosti.

Sandra Dimitrijević

Napredna obuka poslovne administracije | Beograd, decembar 2016.

Obuka je profesionalna, sa stručnom literaturom i praktičnim znanjem od strane predavača. Na obuci predavač je maksimalno posvećen svojim polaznicima i u toku obuke podstiče i rad i učešće polaznika, npr. kroz domaće zadatke, što dodatno pospešuje kvalitet stečenog znanja.

Tatjana Bjeletić

Praktično I sažeto. Žena sa dosta praktičnog iskustva.

Marko Vučić

Soul Medical DOO

Obuka za HR saradnike | Beograd, decembar 2016.

Utisci sa obuke su više nego odlični. Naučila sam mnogo konkretnih stvari sa kojima se nisam susretala na fakultetu. Stekla sam dosta praktičnih veština i osetila kako funkcioniše poslovni svet. Sigurna sam da će mi to olakšati ulaz na tržište rada. Tople preporuke za sve koji žele da rade u ljudskim resursima, kao dragocena osnova.

Ivana Stošić

Obuka za HR saradnike | Niš, decembar 2016.

Iskustveno znanje znalački pretočeno u praktičan rad koji je lako savladiv, sa puno praktičnih primera. Zorice, hvala, jako mi je prijalo i potvrdilo moju odluku.

Dragana Stanimirović

Zorica nam je za ova dva dana, na jedan predusretljiv i maksimalno prijatan način svojim pristupom približila sve stvari iz ljudskih resursa koje su nam bile nepoznate i razrešila odgovorima mnoge nedoumice.

Maja Dimitrijević

Obuka je potkrepljena stvarnim primerima iz prakse, struktuiše već moje stečeno znanje iz psihologije u ulogu HR asistenta.

Milica Milijić

Pohvalila bih Zoricu i njenu stručnost, energičnost, nije bilo teško održati pažnju. Obuka je dobar početak za one koji su zainteresovani za rad u ljudskim resursima – nudi osnovna znanja, srazmerno vremenu trajanja edukacije.

Marina Marković

Ova obuka predstavlja dobro iskustvo i osnovu za dalje praktično usavršavanje. Predavač je odličan, stručan i veoma prijatan za saradnju. Nastava je interaktivnog tipa što omogućuje svakome da iskaže svoje mišljenje i pita ono što ga zanima.

Jelena Veličkov

Sjajna obuka, zaista osećam da sam spremna da radim kao HR saradnik, za početak.

Jovana Ignjatović

Obuka za HR saradnike | Niš, 19.-20. novembar 2016.

Izuzetna organizovanost, od prvog kontakta do ovog upitnika. Stručan, profesionalan, odgovoran i posvećen pristup i samoj obuci i njenim polaznicima. Puno vrlo praktičnih saveta koji su primenljivi u praksi i nesebično deljenje saveta i iskustvenih informacija.

Goran Bundić

Veoma stručna, iskusna u poslu i oblasti koju je predavala, saradljiva.

Jelena Stojanović

Stručna, puna znanja i želje da isto prenese. Puna pozitivne energije, motivisana. Puno praktičnih primera, koji su korisni.

Nevena Petrović

Zadovoljna sam načinom prezentovanja. Lepo organizovan kurs, prvenstveno za one bez iskustva. Još praktičnih stvari bi svakako značilo.

Mina Dimitrijević

Obuka pre svega pruža znanje koje nije neupotrebljivo, već koje je moguće primeniti u praksi. Tokom obuke osim izuzetno prijatne i pozitivne atmosfere možete očekivati savete, iskustva i usmeravanje, kako na lični rast i razvoj isto tako i podsticaj za uvažavanje i poštovanje drugih.

Jelena Mitrović

<   2/2   >

Kontaktirajte nas

MojaObuka d.o.o.

Bulevar Peka Dapčevića 25
11010 Beograd, Srbija
Vidi na mapi

+381 11 397 0062
+381 64 642 0608
office@mojaobuka.rs