Septembar posvećujemo HR-u – organizujemo 4 praktične obuke iz oblasti upravljanja ljudskim resursima. Dvodnevne radionice namenjene su različitim nivoima i profilima, od obuka koje su idealne za one koji upravo ulaze u svet HR-a, do obuka koje su namenjene profesionalcima koji već imaju iskustva i žele da sistematizuju i unaprede svoje znanje.

Iskoristite značajan popust za rane prijave do kraja avgusta!

Prijave na telefon: 064 642 0608 ili na e-mail: office@mojaobuka.rs

OBUKA ZA HR SARADNIKE

MESTO: Beograd,  Kumodraška 237/III
DATUM: 29. i 30. septembar 2018. godine (subota i nedelja)

Obuka za HR saradnike obuhvata najvažnije aktivnosti i odgovornosti zaposlenih u ljudskim resursima, od sistematizacije radnih mesta, regrutacije i selekcije, do motivacije i razvoja zaposlenih, uključujući i osnovne administrativne funkcije. Nastava je interaktivna i iskustvena i maksimalno se prilagođava potrebama polaznika.

Detaljnije o samoj obuci >>

VEŠTINE KREIRANJA I VOĐENJA OBUKA

MESTO: Beograd,  Kumodraška 237/III
DATUM: 8. i 9. septembar 2018. godine (subota i nedelja)

U toku radionice za kreiranje obuka i javnog nastupa savladaćete praktične tehnike za vođenje poslovnih seminara, obuka i radionica na različite teme. Pored toga, naučićete kako da na najbolji način pripremite prezentaciju i predstavite svoju profesionalnu ideju. Iako je obuka za trenere namenjena pre svega HR menadžerima i trenerima, od njega će koristi imati svi oni koji se bave prezentovanjem znanja drugima.

Detaljnije o samoj obuci >>

NAPREDNE VEŠTINE HR MENADŽERA

MESTO: Beograd,  Kumodraška 237/III
DATUM: 15. i 16. septembar 2018. godine (subota i nedelja)

Obuka Napredne veštine HR menadžera je zamišljena kao kreativna, interaktivna HR radionica u kojoj polaznici aktivno učestvuju u kreiranju najvažnijih poslovnih aktivnosti u sektoru ljudskih resursa od regrutacije i selekcije do motivisanja zaposlenih, procene radne uspešnosti i organizacije timskog i individualnog razvoja zaposlenih, uz primenu naprednih, liderskih alata i tehnika.

Detaljnije o samoj obuci >>

OBUKA ZA HR ADMINISTRATORE

MESTO: Beograd,  Kumodraška 237/III
DATUM: 22. i 23. septembar 2018. godine (subota i nedelja)

Obuka za HR administratore je zamišljena kao interaktivna radionica u kojoj polaznici praktično, na sopstvenim primerima, vežbaju sve administrativne aktivnosti u okviru sektora ljudskih resursa, od prijave/odjave u CROSO, kreiranja i vođenja fajla zaposlenog (evidencije radnih sati, izostanaka, bolovanja, odmora, nagrađivanja), do obračuna zarada i doprinosa, bolovanja i primene zakonske procedure prekida radnog odnosa.

Detaljnije o samoj obuci >>